U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Vereniging van Eigenaren

Goed beheer van uw vereniging is onze Hoofdzaak, wij zijn een professionele dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren Hierbij kunnen wij alles bieden wat u van een professioneel beheerder mag verwachten.

Een vaste beheerder en aanspreekpunt voor alle zaken binnen uw Vereniging. Niet doorverbonden worden naar een andere afdeling of navragen bij collega's

Door korte lijnen en een effectieve en efficiënte manier van werken besparen wij hogere kosten voor onze opdrachtgevers. Kwaliteit, oprechtheid en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

 

De hierna genoemde varianten van beheer zijn voorbeelden. Uiteindelijk bepaald u zelf welke diensten u wilt afnemen en wat u ook zelf zou kunnen doen

 

 

Met onze overstapservice verzorgen wij altijd een zorgeloze overstap voor u zonder extra bijkomende kosten!

 

Vaak denkt het bestuur van de vereniging dat de overstap veel kosten met zich meebrengt en is bang voor het verloren gaan van kennis.

Door onze jarenlange ervaring weet u zich verzekerd van die kennis welke nodig is voor het bestuur van uw vereniging en nemen wij alle zorg voor de vloeiende overstap van oude naar nieuwe beheerder van u over!

Een ander veel voorkomend misverstand is dat een beheersovereenkomst pas stopgezet kan worden aan het einde van het boekjaar of met een lange opzegtermijn! Bij onze eerste afspraak kunnen wij aan de hand van uw bestaande overeenkomst altijd deze termijn nazien en veelal is deze veel korter dan u denkt! 

 

Voor meer informatie kunt u ook onze Brochure downloaden

Bedrijven en ZZP-ers

 

Belastingadvies en administratie voor het MKB, ZZP-ers, en starters.Belastingadvies en administratie voor het MKB, ZZP-ers, en starters.

 

CACHCA verzorgd de administratie voor het gehele MKB, hierbij bent u altijd verzekerd van een vaste Sparring partner bij de bedrijfsvoering.

V.v.E. Beheer

 

Financieel, Technisch en 
Bestuurlijk V.v.E. Beheer Financieel, Technisch en Bestuurlijk V.v.E. Beheer

 

 Voor Verenigingen van Eigenaren kunnen wij het gehele beheer verzorgen o f slechts een gedeelte hiervan

Particulieren

 

Voor Particulieren verzorgen wij Aangiftes en budget coaching.Voor Particulieren verzorgen wij Aangiftes en budget coaching.

 

 Voor particulieren verzorgen wij alle belastingzaken.                                                                Ook kunt u bij ons terecht voor periodieke of eenmalige budgetcoaching

Download onze Folder voor ondernemers                                                                                                          Download onze Folder voor V.v.E. Beheer 


Wij verzorgen onder andere de Administratie en het V.v.E. Beheer voor bedrijven en Verenigingen van Eigenaren in de regio's :

Boekhouder en v.v.E. Beheer regio Utrecht

Zeist, Soest, Soesterberg, Driebergen, Doorn, Leusden, Woudenberg, Doorn, Maarn, Leersum, Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein.

 

Boekhouder en V.v.E. Beheer Regio 'tGooi

Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Blaricum, Huizen, Eemnes, Baarn.

 

Boekhouder en V.v.E. Beheer Regio Amersfoort

Amersfoort, Bunschoten, Spakenburg, Hoogland, Vathorst, Nieuwland, Hoevelaken, Nijkerk, Barneveld.

Boekhouder en V.v.E. Beheer Regio Flevoland

Almere, Zeewolde, Lelystad, Harderwijk