U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Budgetcoaching

CACHCA biedt haar klanten een geheel op maat samengesteld pakket van diensten ten behoeve van uw thuisadministratie. Tijdens een kosteloos intakegesprek stellen wij samen een schema op van de te verlenen service. Hierbij kunt u aangeven welke ondersteuning voor u wenselijk is. 

Als u zelf het overzicht bent verloren is het mogelijk om tijdens een eerste intake een overzicht te maken om de zaken weer op de rit te krijgen. 

Samen delen wij uw administratie zodanig in om het voor u een werkbaar geheel samen te stellen 

Door middel van tips en ondersteuning zorgen wij er weer voor dat u zelf aan de slag kunt op een voor u overzichtelijke wijze.

CACHCA biedt haar klanten een geheel op maat samengesteld pakket van diensten ten behoeve van uw thuisadministratie. Tijdens een intakegesprek stellen wij samen een schema op van de te verlenen service. Hierbij kunt u aangeven welke ondersteuning voor u wenselijk is. 

Maandelijks komen wij bij u aan huis om samen de lopende zaken te bespreken en te verwerken.

Wij hebben al mogelijkheden vanaf €50,- per maand.

ook kut u de gehele administratie uit handen geven en het beheer laten voeren. Uiteraard behoud u hierbij ten allen tijde zelf de regie over uw financiën.

Wij kunnen de administratie voor u bewaren en u voorzien van een beknopte schaduw administratie voor thuis zowel in een overzichtelijke map met kopie nota's als digitaal indien u dit wenst of u voorziet ons van de noodzakelijke kopie nota's en behoudt zelf alle originele stukken thuis.

Bedrijven en ZZP-ers

 

Belastingadvies en administratie voor het MKB, ZZP-ers, en starters.Belastingadvies en administratie voor het MKB, ZZP-ers, en starters.

 

CACHCA verzorgd de administratie voor het gehele MKB, hierbij bent u altijd verzekerd van een vaste Sparring partner bij de bedrijfsvoering.

V.v.E. Beheer

 

Financieel, Technisch en 
Bestuurlijk V.v.E. Beheer Financieel, Technisch en Bestuurlijk V.v.E. Beheer

 

 Voor Verenigingen van Eigenaren kunnen wij het gehele beheer verzorgen o f slechts een gedeelte hiervan

Particulieren

 

Voor Particulieren verzorgen wij Aangiftes en budget coaching.Voor Particulieren verzorgen wij Aangiftes en budget coaching.

 

 Voor particulieren verzorgen wij alle belastingzaken.                                                                Ook kunt u bij ons terecht voor periodieke of eenmalige budgetcoaching

Download onze Folder voor ondernemers                                                                                                          Download onze Folder voor V.v.E. Beheer 


Wij verzorgen onder andere de Administratie en het V.v.E. Beheer voor bedrijven en Verenigingen van Eigenaren in de regio's :

Boekhouder en v.v.E. Beheer regio Utrecht

Zeist, Soest, Soesterberg, Driebergen, Doorn, Leusden, Woudenberg, Doorn, Maarn, Leersum, Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein.

 

Boekhouder en V.v.E. Beheer Regio 'tGooi

Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Blaricum, Huizen, Eemnes, Baarn.

 

Boekhouder en V.v.E. Beheer Regio Amersfoort

Amersfoort, Bunschoten, Spakenburg, Hoogland, Vathorst, Nieuwland, Hoevelaken, Nijkerk, Barneveld.

Boekhouder en V.v.E. Beheer Regio Flevoland

Almere, Zeewolde, Lelystad, Harderwijk